Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

TWM-Performance

TWM-PerformanceTWM Performance is de ultieme short shifter en pookknoppen leverancier. Vanaf 2002 is TWM Performance ’s werelds grootste en meest gepassioneerde producent van handgeschakelde performance onderdelen. Bijna 200 short shifters behoren tot het assortiment, waardoor 95% van de auto’s ter wereld zijn gedekt.  

TWM pookknop voor je Honda

De TWM pookknop verfraait niet alleen het interieur van je Honda. Een goede pookknop doet meer. Om sportief te kunnen schakelen moet de knop goed in de hand liggen en een goed gewicht hebben. Bij Honda tuning gaat het vaak om gewichtvermindering, maar minder is niet altijd beter. In dit geval wil je juist wat gewicht.

TWM Performance heeft een perfecte combinatie gemaakt van een klassiek design pookknop met een perfect gewicht voor sneller en soepeler schakelen. Deze knop, met zijn 600 gram, is de zwaarste die ze ooit hebben uitgebracht.
De beroemde gladde vorm van deze geweldige pookknop was al bekend maar is nog verder verbeterd. Je schakelt sneller en met meer gevoel dankzij de TWM Performance pookknop.  
 
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .