Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Ultra Racing

Ultra RacingUltra Racing is de chassis tuning specialist voor je Honda. Wil je de wegligging verbeteren en meer grip? Dan ben je aan het juiste adres, voor producten van Ultra Racing.  

Deze fabrikant uit Maleisië richt zich geheel op het verbeteren en verstevigen van het chassis. Hoogwaardige veerpootbruggen, stabilisatorstangen en fender braces zijn het resultaat.

Uitgebreid onderzoek en uitvoerig testen op straat en circuit hebben bewezen hoe veilig en onbeschrijfelijk effectief de Ultra Racing chassis tuning onderdelen zijn. Wil je dat jouw Honda echt strak op de weg ligt? Verstevig dan het chassis met de diverse bars en braces van Ultra Racing.

 
Ultra Racing fender brace

De Ultra Racing fender brace werkt met het principe, hoe sterker het chassis, hoe beter de wegligging. Wanneer je met je Honda over een slechte weg rijdt of hard de bocht om wil zullen deze bewegingen opgevangen worden door de schokbrekers. Deze zitten vast aan het chassis. Als het chassis niet sterk genoeg is om de schokbrekers te supporten zal het chassis mee gaan bewegen.

Al deze beweging vermindert de kwaliteit van je wegligging. Het is moeilijk te voorspellen wat je Honda zal doen, breekt hij uit of kan ik nog iets harder door de bocht?

Het versterken van het chassis met de Ultra Racing fender brace biedt hier de oplossing. Door het verstevigen van het chassis wordt veel ‘body roll’ voorkomen. Hoge stabiliteit in de bochten is het resultaat. Betere wegligging, handelbaarheid en stuurprecisie, altijd en overal. 

De fender brace is in de webshop van AKR Performance te bestellen. Daarnaast vind je hier ook de Ultra Racing stabilisatorstang en Ultra Racing veerpootbrug voor nog meer grip op de weg.
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .
€ 165,00(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
€ 165,00(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
€ 215,00(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
€ 139,00(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 6-10 werkdagen
1