Gratis AKR muts
Gratis AKR muts bij besteding vanaf €50,-
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Valvoline

ValvolineValvoline, meer dan 150 jaar innovatie. Al in 1866 werden stoommachines gekoeld met Valvoline smeermiddelen. In 1920 werden alle Model T’s in de fabriek gevuld met Valvoline motorolie. De ervaring, opgedaan in alle voorgaande jaren, het innoveren en continue verleggen van de grenzen van de motorprestaties maakt dit merk er een om trots op te zijn.

Een rijke geschiedenis in de olie industrie. En dankzij kwalitatief hoogwaardige producten en diensten vervult Valvoline al jaren een leidinggevende positie, met miljoenen trouwe klanten over de gehele wereld.

Valvoline motorolie

Valvoline levert diverse soorten en verpakkingen motorolie voor de moderne auto die top prestaties moet leveren, dag na dag. Handige 1 liter flessen voor het bijvullen van de motorolie of praktische 5 liter flessen voor een complete Honda motorolie wissel. Beide zijn te vinden in de webshop van AKR Performance.

Valvoline, meer dan motorolie

In het assortiment vind je meer dan alleen motorolie. Ook ruitensproeiervloeistof en motorreiniger zijn hier te vinden. En sleutel je graag zelf aan je Honda? Dan levert Valvoline ook diverse spuitbussen die de klus een stuk makkelijker maken zoals koperspray, contactspray en vaselinespray.  
 
€ 7,15(Incl. 21% BTW)
Op aanvraag
Momenteel niet op voorraad
Meer info
€ 54,50(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 2-3 werkdagen
€ 11,40(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 2-3 werkdagen
€ 12,00(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 15:30 uur besteld, dezelfde dag verzonden