TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Varta

VartaVarta is al meer dan 100 jaar een bekende leverancier van batterijen en accu’s voor verschillende toepassingen. Een goede accu laat je Honda elke keer weer starten en zonder een goed werkende batterij in je afstandsbediening gaat je auto niet open.
Varta levert betrouwbare batterijen en accu’s waar je op kunt vertrouwen.
 
Ze leveren zowel aan consumenten en de industrie en zijn daardoor van alle markten thuis. Accu’s die elke auto laten starten, moderne start-stop systemen, hybrides, elektrische voertuigen  of de oudere modellen, energie waar je van op aan kan. Varta levert topkwaliteit voor topprestaties.
 

Met Varta altijd genoeg energie

 
Varta levert je energie waar jij dat nodig hebt. Een accu om je Honda van stroom te voorzien, een knoopcel batterij die de afstandsbediening van je centrale deurvergrendeling vlekkeloos laat werken, Varta weet precies wat jij nodig hebt.
 
Varta gaat met zijn tijd mee. Ze zijn het eerste bedrijf dat lithium ion batterijen in massaproductie levert voor hybride voertuigen. Ook de technologie die nodig is voor het plaatsen van accu’s in een auto met start-stop systeem wordt optimaal toegepast.
De batterijen worden geladen en ontladen tijdens het rijden maar moeten daarnaast alle elektrische verbruikers blijven voeden. Er moet altijd genoeg energie over zijn voor de startmotor om de motor weer op te kunnen starten.
 
Met Varta batterijen en accu’s ben jij verzekerd van voldoende energie in je auto.
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .
€ 4,50(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 1 werkdag
€ 4,50(30% korting)
€ 3,15(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 1 werkdag
€ 4,95(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 1 werkdag
€ 4,50(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 1 werkdag
€ 4,50(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 1 werkdag
€ 4,50(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 1 werkdag
1