TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Victor Reinz

Victor ReinzVictor Reinz is de leverancier van professionele afdichtingen. Diverse autofabrikanten maken gebruik van hun pakkingen en pakkingensets. Daarnaast produceren ze dezelfde productlijn voor de aftermarket. De kwaliteit is net zo goed, alleen de verpakking is anders.

Victor Reinz pakkingen

Victor Reinz levert een zeer breed assortiment pakkingen voor vele toepassingen. Allemaal met OEM kwaliteit. In het assortiment zijn onder andere te vinden; koppakkingen, spruitstukpakkingen, oliekeerringen, turbo pakkingen en diverse complete pakking sets. Daarnaast hebben ze ook een vloeibare pakking lijn. Hierin vind je onder andere Reinzosil en Reinzoplast. Voor het eenvoudig verwijderen van pakkingresten is er Re-move.

Victor Reinz inlaatspruitstuk pakking

De Victor Reinz inlaatspruitstuk pakking voor je Honda is te verkrijgen in de webshop van AKR Performance. Deze pakking is gemaakt met behulp van de nieuwste technologieën en voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitseisen die ook aan standaard pakkingen wordt gesteld.

Moderne inlaatspruitstuk pakkingen hebben te maken met agressieve stoffen, hoge temperaturen en een lage component sterkte waardoor vervorming onder mechanische spanning voor kan komen. Victor Reinz speelt hierop in door speciale materialen te combineren met grondig onderzoek en uitgebreide tests. Het resultaat is een pakking die ieders vertrouwen waard is.   
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .