TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Wilwood

Wilwood

Wilwood Engineering ontwerpt en produceert hoogwaardige schijfremsystemen. Wie kent ze niet? Sinds de oprichting van het bedrijf in 1977 door Bill Wood, hebben we een substantiële matrix van remcomponenten en technische technieken ontwikkeld waarmee we snel en betrouwbaar remsystemen kunnen maken voor bijna elke toepassing. Ons kernvermogen is de snelle ontwikkeling van op maat gemaakte remsystemen met behulp van een combinatie van kant-en-klare en op maat gemaakte componenten. Naast het ontwerpen en produceren van remmen voor alle soorten competitieve motorsport, produceert Wilwood ook remsystemen en componenten voor landbouwmachines, industriële toepassingen, bedrijfsvoertuigen, sneeuwscooters, quads, motorfietsen en militaire voertuigen.

Meer dan 300 verschillende remklauwen, 200 rotorontwerpen, 100 hoofdcilinderontwerpen

Met het hoofdkantoor in Camarillo, Californië, heeft Wilwood ongeveer 320 mensen in dienst. We hebben een voorraad van meer dan 300 verschillende remklauwen, 200 rotorontwerpen, 100 hoofdcilinderontwerpen en een breed assortiment beugels, fittingen, kleppen en remleidingen. Onze standaard remklauwen variëren in grootte van kleine remklauwen die worden gebruikt op skelters en lichte industriële apparatuur tot zware standaard remmen voor het Amerikaanse leger Humvee.

Kosteneffectieve oplossingen voor unieke remtoepassingen

De technische afdeling van Wilwood gebruikt de nieuwste computerondersteunde ontwerp- en fabricagetechnieken in combinatie met eindige-elementenanalyse, dynamische test- en cyclustestapparatuur om hoogwaardige en betrouwbare oplossingen te vinden voor de moeilijkste remtaken. Onze uitgebreide inventaris van bedrijfseigen componenten die op de plank liggen, stelt ons in staat om kosteneffectieve oplossingen te bieden voor unieke remtoepassingen.

Wilwood voldoet aan ISO 9000 en heeft uitgebreide ervaring met het handhaven van kwaliteitsniveaus van 100 ppm of minder voor fabrikanten van standaard apparatuur.

Wilwood Big Brake Kits voor Honda

Als je het over Big Brake kits hebt, dan denk je al snel aan Wilwood. Je hebt ze vast wel eens gezien. Die grote gekleurde remklauwen die de remblokken laten vastbijten als een bulldog op die kenmerkende geperforeerde remschijven. Wilwood maakt alles custom made voor elke autotype. Hieronder vind je speciaal door Wilwood gefabriceerde big brake kits voor diverse Honda's en Acura's. Bekijk welke geschikt zijn voor jouw Honda.

Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .
€ 723,75(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 6-10 werkdagen
€ 723,75(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 6-10 werkdagen
€ 76,45(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
€ 68,15(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 6-10 werkdagen
€ 24,10(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 6-10 werkdagen
€ 38,75(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
€ 827,15(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 6-10 werkdagen
€ 32,50(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 6-10 werkdagen
€ 13,80(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
1